Informasjonsbrev sept/okt 2016

av Hallvord R., 12/10/2016

Loppekomitéen har alt avgjort dato for både vår- og høst-loppis 2017:

  • Vår-marked 2017: 1. – 2 . april
    Henting 27/3 – 30/3, rigging 31/3
  • Høst-marked 2017: 2. – 3. september
    Henting 28/8 – 31/8, rigging 1/9

Med varsel så lenge i forkant venter vi at ingen er bortreiste på uheldige tidspunkt til neste år! 😉

Foreldremøter

Torsdag 13. oktober ber vi foreldre holde av 15-20 minutt etter korpsøving for foreldremøte med litt informasjon og diskusjon.
Juniorforeldre: på Bolteløkka, klokka 17:45

Aspirantforeldre: på Ila, klokka 18:05
Hovedkorpsforeldre: på Bolteløkka klokka 20:00

Foreldremøte for rekrutter venter vi med til over jul.

Rekrutt- og aspirant-treff for Oslo-korps
På semesterplanen for rekrutt-gruppa står det at 29. oktober blir det “Aspirant-treff” på Grindbakken skole. Her blir det litt forandring: Oslo musikk- og kulturskole har spurt oss om vi kan bli verts-korps for denne tradisjonelle rekrutt/aspirant-samlinga, og vi svarer ja. Det blir fortsatt den 29. oktober, men det blir enten på Bolteløkka eller på Ila – lettere å reise til enn Grindbakken skole ;)! Vi følger opp med informasjon, men hold av datoen!

Til dette treffet skal invitere yngste generasjon i andre korps (gjennom Oslo musikk- og kulturskole) og håper at det blir omkring 50 barn. Det skal bli både musikk og moro! Som verts-korps vil vi gjerne stille med 2-3 foreldre som kan hjelpe til – det dreier seg om å

  • Skjære opp / servere frukt
  • Passe på ute i pausene
  • Hjelpe til å samle/roe/organisere ungene

Alle andre korps som melder seg på vil også bli oppfordra til å stille med 1-2 foreldre, så det skal nok gå veldig greit å gjennomføre dette.

Det blir også mini-konsert for foreldre på slutten av samlinga, og vi har tenkt å be våre Ila & Bolteløkka-rekrutt-foreldre om å ha med ei kake per familie for denne avslutninga slik at det blir litt ekstra fest for ungene i etterkant av konserten. Lover å minne alle om baking i forkant (i alle fall om noen minner meg på å minne om det!)..

Underholdningskampen

Korps-konkurransen Underholdningskampen er 19. – 20. november, våre junior- og hovedkorps skal delta søndag 20. november i aulaen på Oslo katedralskole. Kom gjerne dit som publikum når vi skal på scenen.

“Showkonserten” den 5. november utgår

Styret har bestemt at vi dropper å leige lokale for å ha konsert for foreldre den 5. november. Vi går heller for “generalprøve” for Underholdningskampen med publikum torsdagen før konkurransen. Her blir det også utdeling av medaljer. Hold altså av kvelden torsdag 17. november.

Etterlyst: Muppets!?
Hoved-korpset skal stille på konkurransen Underholdningskampen i aulaen på Oslo Katedralskole den 20. november. Vi skal framføre bl.a. låta “The muppet show theme” og vil gjerne få med oss minst 5-6 unger i rekrutt/aspirant-gruppa som kan få muppet-masker og/eller parykker og lage stemning ved å danse rundt (enkel koreografi!) til dette. Påmelding til meg! Den som blir med må regne med litt øving på torsdager ca klokka 18-19 i forkant av 20. november.

Julekonserten 10. desember
Korpset skal ha sin julekonsert 10. desember, vi er så heldige å ha fått tak i Fagerborg kirke som lokale. Vi har tenkt at rekrutt-gruppa også skal bidra her, kanskje med sang, kanskje med enkle rytme-instrument. Sender ut informasjon om opplegget når dette er klart, men minner også her om å holde av kvelden!

Til sist: har du hatt verv eller “jobber” i korpset ennå? Alt vi får gjort for ungene bygger på frivillig foreldre-innsats. Om flere melder seg til innsats, får ungene flere opplevelser. Oppgåver for alle – les:
https://www.ibkorps.no/2016/01/stilling-ledig-diverse-verv/

Gi oss grasrotandel!