Stilling ledig: diverse verv :)

av Hallvord R., 19/01/2016

Korpset er avhengig av at verv går på omgang. Til gjengjeld er det mange verv som krever liten og sporadisk innsats – her er det noe for alle! Likevel er det ikke til å stikke under en stol at vi akkurat nå mangler folk i mange verv og grupper. Har du tid til en sporadisk eller fast innsats for korpset?

Dette er viktige jobber, og om vi skulle lyse dem ut på et vanlig arbeidsmarked ville det kanskje blitt slik:


Stilling ledig: Hovedkorpsleder

Vi søker en ivrig og selvstendig person som ønsker å jobbe med oppfølging av musikanter, hjelpe andre foreldre til å stille opp for korpset, bidra til å arrangere spesielle begivenheter og slik bygge det gode miljøet vi gjerne vil ha. Er dette deg?

Ila og Bolteløkka skolekorps er i en spennende periode med økt innsats på å både rekruttere og beholde musikanter. Er korps må alltid bygges videre, og vi har flere spennende pågående prosjekter for å sørge for at korpset stadig fornyes og tiltrekker seg barn og ungdom.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: nyt rikelig med levende musikk i forskjellige tonearter.


Stilling ledig: Uniformskomitémedlem

Vi søker en eller flere snille og hjelpsomme, men organiserte personer som kan hjelpe til med å levere ut og få tilbake uniformer og tilhørende effekter.

Kunnskaper om klær og mote er en fordel, men erfaring med å kle på barn teller tyngst.

Nødvendig arbeidsinnsats er svært sesongbetont, med en svært viktig topp på kveldstid torsdager i april/mai og sporadiske oppgaver resten av året. Jobben lar seg lett kombinere med andre stillinger og oppgaver.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: du får stadig oppleve det stolte øyeblikket når en liten aspirant får på seg sin første korpsuniform.


Stilling ledig: Kafémedarbeider

Vi søker flere kafémedarbeidere til vår engasjerte og dyktige kafégruppe. Arbeidsoppgavene går ut på å lage mat under korps-seminarer og fester, og sørge for mat- og kakeutsalg på loppemarkeder. Ta kontakt snarest dersom dette kan være noe for deg.

I følge alminnelig oppfatning har kafégruppa korpsets hyggeligste jobber, noe som medfører høy trivsel og et særdeles godt arbeidsmiljø. Når det gjelder kantine-sektorens krav til tempo, effektivitet og erfaring, er gruppas motto kom som du er.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: gastronomiske..


Stilling ledig: Instrumentsjauer

Vi søker ansvarsfulle, sterke men forsiktige menn og kvinner til forsiktig transport av dyre, vakre instrumenter og tilbehør.

Med erfaring fra flyttebransjen og/eller tilgang på romslig bil er du garantert jobb i sjauegruppa, men alle andre er også velkomne. Arbeidsinnsatsen er stort sett konsentrert før og etter konserter.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: du lærer navn på instrumenter du aldri har møtt før, og blir sunnere og sterkere av ekstra trening.


Stilling ledig: Loppekomitémedlem

Vi søker uvanlig selvstendige personer med stor arbeidskapasitet for å bidra til å planlegge og gjennomføre loppemarkeder. Erfaring med enten antikviteter, menneskemengder, hamburgere, skiutstyr, varebiler og/eller tilhengere, tekstiler, vaffelsteking, sikringer, bøker, kunst, barn, møbler, sortering, uidentifiserbare objekter (vanligvis ikke-flygende), elektriske apparater, glass, separerte sokker og votter, samlere, leker, familiefoto, sko, sykkelreparasjon, kaker, klær eller søppelkonteinere er en fordel.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: fritt valg i resterende varelager søndag ettermiddag.


Alle arbeidssøkere bes umiddelbart henvende seg til styreleder@ibkorps.no.

Gi oss grasrotandel!