Verv i korpset

Korpset er avhengig av at verv går på omgang. Til gjengjeld er det mange verv som krever liten og sporadisk innsats – her er det noe for alle! Har du tid til en sporadisk eller fast innsats for korpset?

Dette er viktige jobber, og om vi skulle lyse dem ut på et vanlig arbeidsmarked ville det kanskje blitt slik:


Stilling ledig: Korpsleder

Vi søker en ivrig og selvstendig person som ønsker å jobbe med oppfølging av musikanter, hjelpe andre foreldre til å stille opp for korpset, bidra til å arrangere spesielle begivenheter og slik bygge det gode miljøet vi gjerne vil ha. Er dette deg?

Ila og Bolteløkka skolekorps er i en spennende periode med økt innsats på å både rekruttere og beholde musikanter. Er korps må alltid bygges videre, og vi har flere spennende pågående prosjekter for å sørge for at korpset stadig fornyes og tiltrekker seg barn og ungdom.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: nyt rikelig med levende musikk i forskjellige tonearter.


Stilling ledig: Uniformskomitémedlem

Vi søker en eller flere snille og hjelpsomme, men organiserte personer som kan hjelpe til med å levere ut og få tilbake uniformer og tilhørende effekter.

Kunnskaper om klær og mote er en fordel, men erfaring med å kle på barn teller tyngst.

Nødvendig arbeidsinnsats er svært sesongbetont, med en svært viktig topp på kveldstid torsdager i april/mai og sporadiske oppgaver resten av året. Jobben lar seg lett kombinere med andre stillinger og oppgaver.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: du får stadig oppleve det stolte øyeblikket når en liten aspirant får på seg sin første korpsuniform.


Stilling ledig: Kafémedarbeider

Vi søker flere kafémedarbeidere til vår engasjerte og dyktige kafégruppe. Arbeidsoppgavene går ut på å lage mat under korps-seminarer og fester, og sørge for mat- og kakeutsalg på loppemarkeder. Ta kontakt snarest dersom dette kan være noe for deg.

I følge alminnelig oppfatning har kafégruppa korpsets hyggeligste jobber, noe som medfører høy trivsel og et særdeles godt arbeidsmiljø. Når det gjelder kantine-sektorens krav til tempo, effektivitet og erfaring, er gruppas motto kom som du er.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: gastronomiske..


Stilling ledig: Materialforvalter

Vi søker en person med sans for lagring, stabling og blanke, skinnende instrumenter av alle slag! Materialforvalter er den i korpset som har mest å spille på – bokstavelig talt. Du beholder oversikten over instrumenter som bytter bruker i overraskende høyt tempo, og kan stramme en skrue her og der når det kniper. Det morsomste du vet er å overraske en liten musikant med å introdusere et instrument som er mye bedre enn det de spiller på fra før..

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: muligheter for interessante shoppingturer til lokale musikkforretninger.


Stilling ledig: Medalje- og gaveansvarlig

Vi søker 1-2 personer med sans for små, skinnende medaljer. På 17. mai, når de stolte aspirantene skal ha på seg sine aller første medaljer, er det din tur til å dele stoltheten med den lille. Ellers hender det at du griper sjansen på konserter og andre tilstelninger, og overrasker med 3., 5. og 7.-årsmedaljer og liknende fine ting.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: god kontakt med en lokal gullsmed.


Stilling ledig: Noteansvarlig

Vi ser etter en person som er allsidig nok til å verdsette både papir (i mer eller mindre støvete tilstand) og digitale filer, og synes det er gøy å skape system og oversikt ut av kaos. Du har sannsynligvis møtt en skanner eller fler i ditt liv, fått dem til å adlyde deg, og det har gitt mersmak!

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: plutselig innsikt i instrumentfamilier i korps- og orkesterbesetninger og hvilke tonearter hvert instrument pleier å bekjenne seg til!


Stilling ledig: Instrumentsjauer

Vi søker ansvarsfulle, sterke men forsiktige menn og kvinner til forsiktig transport av dyre, vakre instrumenter og tilbehør.

Med erfaring fra flyttebransjen og/eller tilgang på romslig bil er du garantert jobb i sjauegruppa, men alle andre er også velkomne. Arbeidsinnsatsen er stort sett konsentrert før og etter konserter.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: du lærer navn på instrumenter du aldri har møtt før, og blir sunnere og sterkere av ekstra trening.


Stilling ledig: Loppekomitémedlem

Vi søker uvanlig selvstendige personer med stor arbeidskapasitet for å bidra til å planlegge og gjennomføre loppemarkeder. Erfaring med enten antikviteter, menneskemengder, hamburgere, skiutstyr, varebiler og/eller tilhengere, tekstiler, vaffelsteking, sikringer, bøker, kunst, barn, møbler, sortering, uidentifiserbare objekter (vanligvis ikke-flygende), elektriske apparater, glass, separerte sokker og votter, samlere, leker, familiefoto, sko, sykkelreparasjon, kaker, klær eller søppelkonteinere er en fordel.

Lønn: lønnstrinn 0, med mulighet for stor prosentvis økning hvert eneste år.

Andre fordeler: fritt valg i resterende varelager søndag ettermiddag.


Alle arbeidssøkere bes umiddelbart henvende seg til styreleder@ibkorps.no.

Gi oss grasrotandel!