Få musikk og 17. mai – stemning! Støtt korpset

av Hallvord R., 06/05/2020

Ila og Bolteløkka skolekorps spiller på 17. mai – og vi kan spille for dere!

Selv om det ikke blir barnetog i år, har vi tenkt å vandre gjennom bydelen og skape stemning. Det hører med til dagen, det hører med til våren, og om vi marsjerer med litt ekstra avstand og ber publikum om å stå spredt kan vi gjøre det på en trygg måte.

Alt er likevel ikke bare solskinn og hornmusikk: Korpset har ikke kunnet arrangere loppemarked på grunn av smittefaren, og det betyr at en vesentlig del av våre inntekter er borte i år.. Derfor har vi følgende forslag: om et borettslag, et sameie eller en bedrift i bydelen vil være helt sikker på at vi kommer bortom akkurat dere og sprer 17. mai-stemning, kan dere gi krisestøtte til korps-kassa, og vi lover å komme! Vi garanterer at det blir 17. mai-stemning i år også! 🙂

Fyll ut dette skjemaet for å få musikk på 17. mai!

Merk at dere får vite ca når vi kommer innom, men på betingelse av at dere tar ansvar for smittevern og sørger for at publikum ikke kommer til å stå for tett sammen eller for nært korpset.

PS: bor du i et borettslag eller sameie? Tusen takk for at du tipser styret om tilbudet 🙂

Gi oss grasrotandel!