Prøv korps i høst!

av Hallvord R., 01/10/2019

Velkommen til korpsets høstkurs for nybegynnere!

Vi har fire samlinger – den første går over to dager:

Fredag 11. oktober 16:30 – 18:00 Bli kjent med instrumentene!
Lørdag 12. oktober 10:00 – 13:00 Bli kjent med instrumentene og begynn å spille sammen!
Torsdag 17. oktober I SFO-tid Alle spiller sammen!
Torsdag 24. oktober I SFO-tid Alle spiller sammen!
Torsdag 31. oktober I SFO-tid Halloween-konsert for foreldre! Fest!

..og om du synes korps er moro, så kan du bli medlem og få resten av høstsemesteret til halv pris! Meld deg på høstkurs her!

Merk at mini-konserten og festen på Halloween er så tidlig på kvelden at det blir masse tid til knask eller knep og det du vanligvis gjør etterpå. Det kan til og med hende at det blir noe å fylle i bøtta på korpsfesten, hint hint..

Til foreldre,
«musikkelever gjør det betydelig bedre i matte, realfag og språkfag, enn dem som ikke driver med musikk», viser helt fersk forskning fra Canada. Det er ingen overraskelse for oss foreldre som driver Ila og Bolteløkka skolekorps. Vi engasjerer oss i korpset fordi vi har sett at det har gitt ungene våre så mye – glede og kunnskap, musikalske og sosiale ferdigheter. Og så har det altså sannsynligvis hjulpet dem å klare skolen i tillegg!

«Det kreves en landsby for å oppdra et barn» er et kjent uttrykk. Når vi engasjerer oss i korpsdrift, tenker jeg ubeskjedent at vi er med på å lage den landsbyen, her i Oslo sentrum. Proffe og kreative instruktører jobber for og med ungene for å skape de verdifulle oplevelsene av mestring og tilhørighet, for å motvirke ensomhet og isolasjon. Engasjerte foreldre gjør praktisk og administrativ innsats. Noen få svært engasjerte gjør mye, de fleste gjør en god del mindre – det er jo slik frivillighet fungerer.

Du lar vel barnet ditt starte i korps? Velkommen som nye korpsmusikanter – og korpsforeldre! Påmeldingsskjemaet er her 🙂

Hilsen Hallvord Reiar M. Steen
styreleder@ibkorps.no

Gi oss grasrotandel!