Rekrutt-seminar 8. desember

av Hallvord R., 07/12/2013

Her er det litt informasjon om rekrutt-seminaret. Det blir altså på Bolteløkka den 8/12, kl. 10.30-15.30. Målet er at rekrutt-gjengen skal bli litt kjende før samspel skal starte etter jul – men vi skal og øve julesang slik at rekruttane kan bidra på julekonserten den 12. desember!

Vi ber om at alle som ikkje kan møte på seminaret svarer for å melde seg AV ved å sende SMS til meg på 48603894.

Vi treng minst 6 foreldre som kan hjelpe til som “vakter” eller med matservering (hamburger..). Det blir kaffe, hamburger og sjanse til å bli kjend med den fine gjengen rekrutter (og andre “ferske” eller erfarne korpsforeldre) som takk for jobben. Meld deg på om du har tid!

Hallvord Reiar M. Steen
far til Airi Luise og rekrutt-kontakt for Ila

Gi oss grasrotandel!