Sortering og henting av lopper

Klikk her for å bestille henting!

Korpset arrangerer to årlige loppemarkeder. Våre loppemarkeder er kjent for å være svært innholdsrike, godt sortert og organisert. Vi har mange avdelinger, også møbler (men tar ikke imot sofaer og senger).

Du kan bidra til korpset ved å gi ting du ikke lenger har bruk for til loppemarkedet! Og dersom du også gjør følgende, blir vi ekstra glade:

  • Sorter loppene – f.eks. kjøkkenting, klær og bøker pakket separat – ikke alt i en eske
  • Merk loppene – for eksempel en pose som det står “herreklær” eller pappask med “leker” på er helt supert!
    • Klær kan gjerne merkes “bukser, herre”, “genser, dame”, “sportsklær, ungdom”, “barn” osv.
    • Bøker kan gjerne sorteres i genre som for eksempel “skjønnlitteratur”, “kokebøker”, “krim”, “faglitteratur” og merkes.
  • Ikke pakk for tungt – husk at bøker bør legges i mindre pappasker, ikke store flyttekasser
  • Sett det klart – gjerne på gateplan om mulig. Men merk at du ikke bør sette det fram før vi bekrefter når det hentes. Vi vet aldri hvor lang tid hver hentejobb tar, og kan derfor ikke være helt sikre på at vi rekker å hente hos deg.

Vi bruker mye tid og krefter på å sortere lopper, og det er derfor helt fantastisk om de leveres godt sortert og merket!

Lever gjerne i skolegården uka før loppemarkedet. Vi kan også hente – klikk her for å søke om henting, eller avtal henting på ibkorps.loppemarked@gmail.com eller på telefon 41238002 (denne telefonen er bare i bruk etter klokka 17:00 fra ca. 3 uker før et loppemarked).

Alle inntektene kommer barn og unge til gode – de går til dirigenter, instruktører, instrumenter, turer, arrangement og skolekorpsuniformer! Loppemarkedet bidrar også til gjenbruk og miljøvern, og er et viktig og hyggelig møtepunkt i nærmiljøet.

Tusen takk til alle dere som hjelper korpset med å gi oss lopper og handle på markedene våre!

Gi oss grasrotandel!