Ila og Bolteløkka skolekorpset er som de fleste skolekorps avhengig av medlemskontingenter, inntektsbringende aktiviteter og i tillegg noe offentlige tilskudd.

Korpset arrangerer 2 årlige loppemarkeder. Våre loppemarkeder er kjent for å være svært innholdsrike, godt sortert og organisert. Vi har mange avdelinger, også møbler (men tar ikke imot sofaer og senger).

Sortering og henting av lopper

Du kan bidra til korpset ved å gi ting du ikke lenger har bruk for til loppemarkedet!

Vi bruker mye tid og krefter på å sortere lopper, og det er derfor helt fantastisk om de leveres godt sorter og merket. For eksempel ønsker vi at klær aller helst leveres i poser merket for eksempel “bukser, herre”, “genser, dame”, “sportsklær, ungdom”, “barn”. Bøker kan gjerne sorteres i genre som for eksempel “skjønnlitteratur”, “kokebøker”, “krim”, “faglitteratur”.

Lever gjerne i skolegården uka før loppemarkedet. Vi kan også hente – klikk her for å søke om henting, eller avtal henting på ibkorps.loppemarked@gmail.com eller på telefon 41238002 (denne telefonen er bare i bruk etter klokka 17:00 fra ca. 3 uker før et loppemarked).

Alle inntektene kommer barn og unge til gode – de går til dirigenter, instruktører, instrumenter, turer, arrangement og skolekorpsuniformer! Loppemarkedet bidrar også til gjenbruk og miljøvern, og er et viktig og hyggelig møtepunkt i nærmiljøet.

Tusen takk til alle dere som hjelper korpset med å gi oss lopper og handle på markedene våre!

Gi oss grasrotandel!