Aspirantseminaret OPPTAKT

av Hallvord R., 15/09/2023

OPPTAKT - felles aspirantseminar (plakat). Illustrasjon i tegneserie-stil av glade barn med fantastiske instrumenter. Tekst under illustrasjonen: "Hei du som begynte i korps i høst! Vil du prøve å spille sammen med mange andre nybegynnere? Bli med på den store aspirantdagen 28. oktober på Bolteløkka skole"

Ila og Bolteløkka skolekorps gleder oss over å invitere til OPPTAKT – et stort, felles aspirant-seminar på Bolteløkka skole 28. oktober. 

Alle kan være med så lenge de har hatt minst en spilletime på instrumentet. Vi skal spille, improvisere, lage «ræpp», komponere, dirigere, synge og jobbe med rytmer og gehør. Til slutt lager vi en konsert med det vi har lært. 

Kort sagt, en motiverende musikalsk festdag for de yngste – forrige gang vi gjennomførte dette utbrøt en musikant etterpå: “Mamma, det var den beste dagen!”

Informasjon om OPPTAKT 2023

Dato: 28. oktober

Klokkeslett: oppmøte og registrering 09:45, start kl 10. Vi holder på til kl 14 (hentekonsert kl 13:45, kaker og saft til slutt)

Pris: 400,- per musikant

Påmeldinghttps://forms.gle/JQWweVNHQ75oeXrZ8 eller send epost til styreleder@ibkorps.no for å melde på mange barn samtidig.

Seminaret starter med gruppeundervisning for treblås, messing og slagverk. Etterhvert samles alle til samspill og øver til hentekonserten. Innsatsen feires til slutt med kaker og saft til alle musikanter (og søsken/andre barn som kommer på konserten)!

Gi oss grasrotandel!