Viktig informasjon om 17. mai-helga

av Hallvord R., 10/05/2016

Nå er det like før 17. mai.. Les informasjonen her nøye.

Torsdag 12. mai – siste øving før 17. mai, viktig at alle møter.

Junior- og Aspirantkorps møter klokka 16:00 på Bolteløkka (Ila-aspiranter møter ved lille-FRIO 15:30 for å gå i følge til Bolteløkka)

Hovedkorps møter 17:15 – spilleklare 17:30!

Aspiranter avslutter klokka 18:00
Juniorkorpset avslutter 18:30
Hovedkorpset avslutter 20:00.

Fredag 13. mai – “lille 17. mai”

Vi går først med Ila klokka 10:00, så med Bolteløkka klokka 12:00

Juniorkorps og Hovedkorps møter direkte på Ila 09:45

Ila-aspiranter stiller opp på Ila 0945. (Går kun med Ila),
Bolteløkka-aspiranter stiller på Bolteløkka 1145. (Går kun med Bolteløkka)

Husk matpakke og vann!

ANTREKK for alle: Mørk genser, ellers vanlige klær

Husk å skriv melding til kontaktlærer om fri. (Vi vet at en del elever i ungdomsskolen har tentamen denne dagen. Håper resten kan møte!)

Merk: Vi vil gjerne ha to foreldre (1 Ila, 1 Bolteløkka) som kan gå med i toget og passe på. Den som skal gå med Ila må ha tid mellom kl. 10 og 12, den som skal gå med Bolteløkka mellom kl. 12 og kl. 14. Først til mølla!

Mandag 16. mai: fødselsdagsoppdrag

Korpset og gjestene skal overraske fødselsdagsjubilanten med å marsjere dit han bor – det er like ved Bolteløkka skole, så det blir ingen lang marsj, men vi skal lage masse feststemning!

Junior- og Hovedkorps møter i uniform i nedre skolegård på Bolteløkka klokka 18:30 for å pakke ut instrument og møte andre gjester – med sikte på avmarsj 18:45. Vi bruker marsj-heftene og går til jubilanten.

Dette er betalt oppdrag – det er viktig at mange stiller og at vi gjør jobben bra. (Det blir vist også fødselsdagskake å få! 8-)). Vi er sikkert ferdige før kl. 19:30.

17. mai

Hovedkorps og Juniorkorps møter på Ila 07:40.

Fordi musikken i år er arrangert for at JK og HK skal gå sammen er det vanskelig å sende det ene korpset til Bolteløkka som vanlig. Vi vil likevel be noen slagverksmusikanter gå med Bolteløkka, så skolen og Bolteløkka-aspirantene får noe å marsjere til.

Aspiranter møter på sin egen skole klokka 08:00.
Vi spiller fanfare ved flaggheising klokken 08.00 og deltar i programmet på skolene fram til avmarsj ca klokka 08:40.

Medaljer til Aspirantene er en del av programmet.

Korpsene samles i krysset Ullevålsveien/Waldermar Thranes gate. Vi skal gå bak Bolteløkka Skole og foran Ila Skole. Vi marsjerer etter ruta på vedlagte kart.

Korpset og skolene krysser Karl Johan for å stille opp på festningsplassen. Avmarsj for Ila skole derfra blir ca kl. 10:03.

Foreldre er velkomne til å gå bak skolene i toget ned til Festningsplassen. Når vi går fra Festningsplassen, kan bare foreldre som har avtale med korpset om å hjelpe til bli med i toget.

Etter toget marsjerer Ila-musikantene inn på Rådhusplassen og blir med på Ila skoles jubileumsfest i Rådhuset. Noen foreldre må også bli med inn som følge. Instrumenter legges i garderoben på Rådhuset under festen.

Bolteløkka-musikantene reiser med buss til familie-festen på Bolteløkka skole.

Etter festen i Rådhuset, ca klokka 12:00, reiser Ila-musikantene med buss til Bakhaugen for å bli med på Ila skoles feiring der.

Foreldre og musikantene må selv passe på at instrumentet kommer seg vel hjem etter endt spilling 17. mai!

Pølser og Is: Det blir en pølse og en brus gratis for musikanter i uniform på hhv. Bakhaugen og på Bolteløkka skole

VIKTIG! :

Geir må få beskjed hvis det er noen som IKKE kan spille 16 eller 17.mai. Skriv til geir.moe.daasvand@gmail.com

Korpsledere må få beskjed om noen IKKE skal være med i bussen tilbake fra Rådhusplassen 17.mai. Bolteløkka-elever gir beskjed til Marit Nordlie – 41438860 – og Ila-elever gir beskjed til Hallvord R. M. Steen – 48603894.

Gi oss grasrotandel!